روش های حمل و نقل واردات کالا از دبی
کشور امارات در چند سال اخیر به یکی از مهمترین کشورها در زمینه تجارت بین المللی تبدیل شده است؛ به ویژه برای ما ایرانیان. شاید تعجب کنید که واردات کالا از دبی بعد از چین در رده دوم واردات کالا به کشورمان قرار دارد.
اما اهمیت تجارت با امارات، تنها برای کشور ایران نمی باشد. با پیشرفت بسیار فوق العاده ای که کشور امارت در چند سال اخیر داشته، این کشور به یک کشور امن و ایده عال برای تجارت مبدل شده است.
همین امر باعث شده بانک جهانی، امارات را بهترین کشور لجستیکی در خاورمیانه بداند. برای رسیدن به چنین مقامی، نیاز است تمام موارد برای واردات و صادرات کالا به راحتی و آسانی انجام گیرد.
یکی از فاکتورهای مهم، حمل و نقل کالاهای وارداتی و صادراتی به این کشور می باشد. امارات زیرساخت های قابل ملاحظه ای برای این امر در نظر گرفته است، که در ادامه آنها را بیان می کنیم.
زیر ساخت های حمل و نقل امارت
کشور امارات رویکرد خود را تبدیل شدن به هاب تجاری ایجاد مسیرهای تجاری از طریق هوایی و دریایی قرار داده است. دسترسی امارات به آب های خلیج فارس و قرار گیری این کشور بر سر راه جریان های تجاری قاره آسیا، اورپا و آفریقا آن را به مکان مطلوبی برای انتقال کالاها از طریق هوا و دریا نموده است.
در واقع عمده سرمایه گذاری های این کشور جهت توسعه زیرساخت های لجستیکی و ارتقای این کشور به عنوان هاب تجاری منطقه و جهانی، بر روی بنادر و فرودگاه ها صورت گرفته است.
مطالعه بیشتر: واردات کالا از چین
حمل و نقل دریایی
که برخی از آنها در زمره برترین و بزرگترین بنادر و فرودگاه های جهان به شمار می روند. این کشور دارای 8 بندر می باشد که مجموع ظرفیت کانتینری آنها به بیش از 15 میلیون TEU در سال می رسد.
اغلب این بنادر به سرعت درحال توسعه بوده و آخرین تکنولوژی های بندری در آنها به کار گرفته می شود. بسیاری از این بنادر در حال تبدیل شدن به هاب های منطقه ای و بین قاره ای هستند.
نمونه شاخص این بنادر، بندر جبل علی است که در دبی واقع شده است. این بندر بزرگترین و پرترافیک ترین بندر ساخته دست بشر است. همچنین امارات از نظر سرمایه گذاری و توسعه در زمینه حمل و نقل هوایی نیز در زمره کشورهای پیشرو در منطقه است.
حمل و نقل هوایی
در هفت امارات این کشور یک فرودگاه بین المللی قرار دارد. توسعه مناطق آزاد و مناطقس چون شهر لجستیکی دبی و منطقه ویژه صنعتی خلیفه، امکان نبدیل شدن تعدادی از فرودگاه های امارات را به هاب های مهم منطقه ای و جهانی فراهم آورده است.
به عنوان مثال فرودگاه آل مکتوم که در امارات دبی واقع شده است، به یکی از بزرگترین فرودگاه های جهان تبدیل شده است. علاوه بر موارد فوق شبکه های جاده ای و ریلی این کشور نیز در دست توسعه هستند.
حمل و نقل جاده ای و ریلی
امارات دارای شبکه بزرگراهی توسعه یافته استکه تمامی امارات ها را به یکدیگر متصل می کند. همچنین اتصالات جاده ای مناسبی برای بنادر و فرودگاه ها ایجاد شده اند که دسترسی به این زیر ساخت ها را به راحتی ممکن می سازد.
علاوه بر این کشور امارات درحال برنامه ریزی برای احداث خطوط ریلی سراسری به منظور تکمیل حلقه زیرساخت های لجستیکی است. این خطوط ریلی تمامی شهرهای مهم و همچنین کشورهای عربستان و عمان را به امارات متصل می کند.
در این صورت پیوندهای حمل و نقلی زمینی امارات با سایر کشورهای شبه جزیره عربستان ه تاکنون محدود به جاده ها بوده، با ایجاد ارتباطات ریلی بهبود می یابد. که این خود تسهیل تجارت بین امارات و این کشورها را در بر خواهد داشت.
مجموعه تجارت طلایی با سالها تجربه در زمینه تجارت، بهترین و مطمئن ترین راه برای واردات کالا از دبی را در اختیارتان قرار می دهد. افزون بر این این مجموعه با برگذاری کلاس های آموزش واردات، صادرات و ترخص کالا شما را از ابتدا تا انتهای این امر یاری می کند.