فصل هفدهم (قند و شکر و شیرینی)
10 تیر 1398
ارسال شده توسط تجارت طلایی
17 01 |
قند و شکر نیشکر یا چغندر و ساکارزخالص از لحاظ شیمیایی، به حالت جامد. |
Cane or beet sugar and chemically pure sucrose, in solid form. |
||
ـ شکر خام بدون اضافه کردن مواد خوشبوکننده یا مواد رنگکننده: |
– Raw sugar not containing added flavouring or colouring matter: |
|||
1701 12 00 |
ـ ـ از چغندر |
20 |
Kg |
— Beet sugar |
1701 13 00 |
ـ ـ از نیشکر |
20 |
Kg |
— cane suger |
1701 14 00 |
ـ ـ از سایر نیشکرها |
20 |
Kg |
— canes suger other |
ـ سایر: |
– Other: |
|||
1701 91 00 |
ـ ـ که به آن موادخوشبوکنندهیا رنگکننده اضافهشده |
55 |
Kg |
— Containing added flavouring or colouring matter |
1701 99 00 |
ـ ـ سایر |
55 |
Kg |
— Other |
17 02 |
سایر قندها و شکرها، همچنین لاکتوز، مالتوز، گلوکز و فروکتوز (لوولوز (Levulose) خالص از لحاظ شیمیایی، بهحالتجامد، شربتهای قند بدون اینکه به آنها مواد خوشبوکننده یا رنگکننده افزودهشده باشد؛ عسل مصنوعی، حتی مخلوط شده با عسل طبیعی؛ قند و ملاسهای کاراملیزه. |
Other sugars, including chemically pure lactose, maltose, glucose and fructose, in solid form; sugar syrups not containing added flavouring or colouring matter; artificial honey, whether or not mixed with natural honey; caramel. |
||
ـ لاکتوز و شربت لاکتوز: |
– Lactose and lactose syrup: |
|||
1702 11 00 |
ـ ـ از لحاظ وزن حاوی 99 درصد یا بیشتر لاکتوز، موسوم به لاکتوز بیآب (Anhydre)، محاسبهشده براساس ماده خشک باشد |
5 |
Kg |
— Containing by weight 99% or more lactose, expressed as anhydrous lactose, calculated on the dry matter |
1702 19 00 |
ـ ـ سایر |
5 |
Kg |
— Other |
1702 20 00 |
ـ قند و شربت درخت افرا |
32 |
Kg |
– Maple sugar and maple syrup |
1702 30 |
ـ گلوکز و شربت گلوکز، بدون فروکتوز یا اینکه به حالت خشک دارای کمتر از 20 درصد وزنی فروکتوز باشد: |
– Glucose and glucose syrup, not containing fructose or containing in the dry state less than 20% by weight of fructose: |
||
1702 30 10 |
ـ ـ ـ گلوکز و شربت گلوکز |
20 |
Kg |
— Glucose and syrup Glucose |
1702 30 90 |
ـ ـ ـ دکستروز |
20 |
Kg |
— Dextrose |
1702 40 00 |
ـ گلوکز و شربت گلوکز، که به حالت خشک دارای20 درصد تا کمتر از 50 درصد وزنی فروکتوز باشد،بهاستثنای ساکارز تغییر یافته به گلوکز از طریق هیدرولیز (قند معکوس) |
20 |
Kg |
– Glucose and glucose syrup, containing in the dry state at least 20% but less than 50% by weight of fructose, excluding invert sugar |
1702 50 00 |
ـ فروکتوز خالص از لحاظ شیمیایی |
5 |
Kg |
– Chemically pure fructose |
1702 60 00 |
ـ سایر فروکتوز و شربت فروکتوز که به حالت خشک دارای بیش از 50 درصد وزنی فروکتوز باشد، بهاستثنای ساکارز تغییر یافته به گلوکز از طریق هیدرولیز (قند معکوس)(Invert sugar) |
15 |
Kg |
– Other fructose and fructose syrup, containing in the dry state more than 50% by weight of fructose, excluding invert sugar |
1702 90 |
ـ سایر، همچنین ساکارز تغییر یافته به گلوکز از طریق هیدرولیز (قند معکوس) (Invert sugar) و سایر قندها و شربتهای قند که به حالت خشک حاوی 50 درصد وزنی فروکتوز باشند: |
– Other, including invert sugar and other sugar and sugar syrup blends containing in the dry state 50% by weight of fructose |
||
1702 90 10 |
ـ ـ ـ مالتو دکسترین |
20 |
Kg |
—malto Dextrine |
1702 90 90 |
ـ ـ ـ سایر |
10 |
Kg |
— Other |
17 03 |
ملاسهای حاصل از استخراج یا تصفیه قند و شکر. |
Molasses resulting from the extraction or refining of sugar. |
||
1703 10 00 |
ـ ملاسهای نیشکر |
5 |
Kg |
– Cane molasses |
1703 90 00 |
ـ سایر |
5 |
Kg |
– Other |
17 04 |
شیرینی (همچنین شکلات سفید)، بدون کاکائو. |
Sugar confectionery (including white chocolate), not containing cocoa. |
||
1704 10 00 |
ـ آدامس (Chewing-gum) حتی پوشیده شده از قند و شکر |
55 |
Kg |
– Chewing gum, whether or not sugar-coated |
1704 90 |
ـ سایر: |
– Other: |
||
1704 90 10 |
— سوهان |
55 |
Kg |
— Sohan |
1704 90 20 |
گز |
55 |
Kg |
gaz |
1704 90 90 |
— سایر |
55 |
Kg |
— Other |