17 01
|
قند و شکر نیشکر یا چغندر و ساکارز
خالص از لحاظ شیمیایی، به حالت جامد.
|
|
|
Cane or beet sugar and chemically pure sucrose, in solid form.
|
|
ـ شکر خام بدون اضافه کردن مواد خوشبوکننده یا مواد رنگکننده:
|
|
|
– Raw sugar not containing added flavouring or colouring matter:
|
1701 12 00
|
ـ ـ از چغندر
|
20
|
Kg
|
— Beet sugar
|
1701 13 00
|
ـ ـ از نیشکر
|
20
|
Kg
|
— cane suger
|
1701 14 00
|
ـ ـ از سایر نیشکرها
|
20
|
Kg
|
— canes suger other
|
|
ـ سایر:
|
|
|
– Other:
|
1701 91 00
|
ـ ـ که به آن موادخوشبوکنندهیا رنگکننده اضافهشده
|
55
|
Kg
|
— Containing added flavouring or colouring matter
|
1701 99 00
|
ـ ـ سایر
|
55
|
Kg
|
— Other
|
17 02
|
سایر قندها و شکرها، همچنین لاکتوز، مالتوز، گلوکز و فروکتوز (لوولوز (Levulose) خالص از لحاظ شیمیایی، بهحالتجامد، شربتهای قند بدون اینکه به آنها مواد خوشبوکننده یا رنگکننده افزودهشده باشد؛ عسل مصنوعی، حتی مخلوط شده با عسل طبیعی؛ قند و ملاسهای کاراملیزه.
|
|
|
Other sugars, including chemically pure lactose, maltose, glucose and fructose, in solid form; sugar syrups not containing added flavouring or colouring matter; artificial honey, whether or not mixed with natural honey; caramel.
|
|
ـ لاکتوز و شربت لاکتوز:
|
|
|
– Lactose and lactose syrup:
|
1702 11 00
|
ـ ـ از لحاظ وزن حاوی 99 درصد یا بیشتر لاکتوز، موسوم به لاکتوز بیآب (Anhydre)، محاسبهشده براساس ماده خشک باشد
|
5
|
Kg
|
— Containing by weight 99% or more lactose, expressed as anhydrous lactose, calculated on the dry matter
|
1702 19 00
|
ـ ـ سایر
|
5
|
Kg
|
— Other
|
1702 20 00
|
ـ قند و شربت درخت افرا
|
32
|
Kg
|
– Maple sugar and maple syrup
|
1702 30
|
ـ گلوکز و شربت گلوکز، بدون فروکتوز یا اینکه به حالت خشک دارای کمتر از 20 درصد وزنی فروکتوز باشد:
|
|
|
– Glucose and glucose syrup, not containing fructose or containing in the dry state less than 20% by weight of fructose:
|
1702 30 10
|
ـ ـ ـ گلوکز و شربت گلوکز
|
20
|
Kg
|
— Glucose and syrup Glucose
|
1702 30 90
|
ـ ـ ـ دکستروز
|
20
|
Kg
|
— Dextrose
|
1702 40 00
|
ـ گلوکز و شربت گلوکز، که به حالت خشک دارای
20 درصد تا کمتر از 50 درصد وزنی فروکتوز باشد،
بهاستثنای ساکارز تغییر یافته به گلوکز از طریق هیدرولیز (قند معکوس)
|
20
|
Kg
|
– Glucose and glucose syrup, containing in the dry state at least 20% but less than 50% by weight of fructose, excluding invert sugar
|
1702 50 00
|
ـ فروکتوز خالص از لحاظ شیمیایی
|
5
|
Kg
|
– Chemically pure fructose
|
1702 60 00
|
ـ سایر فروکتوز و شربت فروکتوز که به حالت خشک دارای بیش از 50 درصد وزنی فروکتوز باشد، بهاستثنای ساکارز تغییر یافته به گلوکز از طریق هیدرولیز (قند معکوس)(Invert sugar)
|
15
|
Kg
|
– Other fructose and fructose syrup, containing in the dry state more than 50% by weight of fructose, excluding invert sugar
|
1702 90
|
ـ سایر، همچنین ساکارز تغییر یافته به گلوکز از طریق هیدرولیز (قند معکوس) (Invert sugar) و سایر قندها و شربتهای قند که به حالت خشک حاوی 50 درصد وزنی فروکتوز باشند:
|
|
|
– Other, including invert sugar and other sugar and sugar syrup blends containing in the dry state 50% by weight of fructose
|
1702 90 10
|
ـ ـ ـ مالتو دکسترین
|
20
|
Kg
|
—malto Dextrine
|
1702 90 90
|
ـ ـ ـ سایر
|
10
|
Kg
|
— Other
|
17 03
|
ملاسهای حاصل از استخراج یا تصفیه قند و شکر.
|
|
|
Molasses resulting from the extraction or refining of sugar.
|
1703 10 00
|
ـ ملاسهای نیشکر
|
5
|
Kg
|
– Cane molasses
|
1703 90 00
|
ـ سایر
|
5
|
Kg
|
– Other
|
17 04
|
شیرینی (همچنین شکلات سفید)، بدون کاکائو.
|
|
|
Sugar confectionery (including white chocolate), not containing cocoa.
|
1704 10 00
|
ـ آدامس (Chewing-gum) حتی پوشیده شده از قند و شکر
|
55
|
Kg
|
– Chewing gum, whether or not sugar-coated
|
1704 90
|
ـ سایر:
|
|
|
– Other:
|
1704 90 10
|
— سوهان
|
55
|
Kg
|
— Sohan
|
1704 90 20
|
گز
|
55
|
Kg
|
gaz
|
1704 90 90
|
— سایر
|
55
|
Kg
|
— Other
|